Skip to content

Història

Tot va començar…

La història comença cap a l’any 1981 quan es va iniciar el projecte “Pizzeria L’era”, aleshores innovador a Vilafranca. Una petita pizzeria artesana de qualitat amb la massa estirada a mà i cuita al moment al forn de llenya (el 1er forn de llenya de Vilafranca), pasta fresca italiana, amanides originals i uns postres per llepar-se’n els dits.

Des d’aleshores ha plogut molt però seguim fidels a la nostra filosofia d’oferir un bon producte tot i els temps difícils que corren. Malgrat les pressions de l’entorn, ple de pseudorestaurants que ofereixen plats de baixa qualitat a “baix cost” i on prima el “tot s’hi val”, nosaltres pretenem cobrir les necessitats d’un col•lectiu que demana i valora el producte artesanal, de qualitat i ben fet..

Gràcies als nostres clients fa 34 anys que L’era forma part de la història de Vilafranca i ens acull amb el seu caliu i el seu bon fer.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver
Privacidad
Call Now Button