Skip to content

Sense Gluten

Ens reinventem…

Cada cop incrementa més la gent que té intolerància al gluten, i per això oferim als clients la nostra massa sense gluten perquè puguin elegir la pizza que més els vingui de gust.

  • És d’elavoració pròpia. Ha estat millorada al llarg del temps i realment no pensaràs que estas menjant una pizza feta amb massa sense gluten.
  • Tots els ingredients que comprem ja ens asegurem que siguin sense gluten.
  • Preparem la massa en una atmòsfera lliure de gluten, però el fet de coure-les en el mateix forn fa que sempre tinguin un mínim de contaminació creuada. 
  • NO és apte per celíacs.
  • Està cuita directament sobre la pedra, igual que les altres pizzes, per això no perd l’essència del verdader forn de llenya.
  • Cobrem un suplement per l’elevat preu de la farina i la laboriosa manipulació que ens suposa.

No dubteu en consultar la nostra [su_button url=”https://www.pizzerialera.es/sense-gluten/” target=”blank” style=”noise” background=”#ea897e” color=”#ffffff” size=”5″]Carta[/su_button] i elegir la vostra pizza sense gluten! Acompanyada d’una copa de vi o d’una cervesa sense gluten.

I evidentment, per acabar el sopar tenim una selecció de postres especials per celíacs. Des dels gelats de Sandro Desii, totalment artesanals, fins a pastissos de la casa com el cheesecake.

 

 

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver
Privacidad
Call Now Button